Με τον αέρα της μεγάλης ομάδας πέρασε σαν σίφουνας από το Αστρομπάλ της Λυόν η Ρεάλ νικώντας την ανεβασμένη -φέτος- Βιλερμπάν. Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας, πάνω που είχε πάρει φόρα από τις νίκες με Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν εντός έδρας. Προσγειώθηκε ανώμαλα στη Βιτόρια, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τη Μπασκόνια. Αυτή την ήττα είχε […]

Με τον αέρα της μεγάλης ομάδας πέρασε σαν σίφουνας από το Αστρομπάλ της Λυόν η Ρεάλ νικώντας την ανεβασμένη -φέτος- Βιλερμπάν.

Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας, πάνω που είχε πάρει φόρα από τις νίκες με Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν εντός έδρας. Προσγειώθηκε ανώμαλα στη Βιτόρια, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τη Μπασκόνια. Αυτή την ήττα είχε σκοπό να αφήσει πίσω του στο σημερινό παιχνίδι.

Πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα του ελλιπή Ερυθρό Αστέρα (79-67). Με κορυφαίους τους Ταβάρες και Πουαριέ, οι οποίοι σκόραραν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Ο Χόλινς από την άλλη πλευρά έβαλε 16 πόντους.
Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ ανέβηκε μόνη πρώτη προσωρινά στη βαθμολογία με ρεκόρ 9-2. Ενώ ο Ερυθρός Αστέρας πήγε στο 4-7. Στην επόμενη αγωνιστική (12η) η Ρεάλ παίζει στην έδρα της Μπασκόνια (25/11), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Ούνικς Καζάν (26/11).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ