Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναγιώτης Τριαντόπουλος, καθώς και ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Διαμαντίδης, ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης και ο βοηθός του Νίκος Παππάς παραιτήθηκαν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Ο έτερος γενικός διευθυντής, Φραγκίσκος Αλβέρτης, θα αποχωρήσει από το πόστο του και του έχει ήδη προταθεί η θέση του γενικού αρχηγού. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ανεύρεση νέου προπονητή.

Μάλιστα, η ενημέρωση του Παναθηναϊκού τονίζει πως ο Πεδουλάκης θα έχει το ελεύθερο και στην επιλογή του νέου προπονητή.

Η ανακοίνωση για τον Πεδουλάκη:

«Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ