"Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες, καινούριο προπονητή. Σίγουρα μετά την περσινή κακή σεζόν θέλουμε να αλλάξουμε αυτό το πρόσημο και να το κάνουμε θετικό αυτή την χρονιά.

Ο Σέρβος προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ντέγιαν Ράντονιτς με αφορμή την Media Day των πρασίνων μίλησε για το νέο ρόστερ και την δύσκολη διαδρομή που καλείται να διαβεί ο νέος Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Πόσο πόσο διάστημα θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός: “Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Πριν από μία εβδομάδα εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας”.

Για πιθανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup: “Οι περισσότερες ομάδες της EuroLeague βρίσκονται στην ίδια φάση. Συγκεντρωνόμαστε στο πώς θα είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τόσο στην προπόνηση όσο και στο τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε στο ξεκίνημα και μετά από μερικές εβδομάδες θα μιλήσουμε για τους στόχους μας”.

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε σε κάθε αγώνα. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για την EuroLeague, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν”.

Παπαγιάννης:

“Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες, καινούριο προπονητή. Σίγουρα μετά την περσινή κακή σεζόν θέλουμε να αλλάξουμε αυτό το πρόσημο και να το κάνουμε θετικό αυτή την χρονιά. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι”.

 “Για το χρονικό διάστημα που είχαμε στην προετοιμασία πιστεύω θα είμαστε στο 100%. Ωστόσο χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βρει τους αυτοματισμούς της η ομάδα και μακάρι να είμαστε υγιείς και για την Ευρωλίγκα”.

 “Θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από περσι και πρόπερσι, είναι δεδομένο αυτό. Έχουμε καλό υλικό και το να μπούμε στην οκτάδα είναι ένας στόχος”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ