Όλοι οι άνθρωποι είναι σίγουρο ότι έχουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους. Ο μπακετμπολίστας της πραγματικής και σοκαριστικής ιστορίας δεν είναι διαφορετικός, και είχαμε ένα περίεργο περιστατικό που αφορά πολύ γνωστό παίχτη. Δεν ξέραμε ότι υπήρχαν αυτά τα κλεψίματα στο μπάσκετ. Ένα βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα […]

Όλοι οι άνθρωποι είναι σίγουρο ότι έχουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους. Ο μπακετμπολίστας της πραγματικής και σοκαριστικής ιστορίας δεν είναι διαφορετικός, και είχαμε ένα περίεργο περιστατικό που αφορά πολύ γνωστό παίχτη.

Δεν ξέραμε ότι υπήρχαν αυτά τα κλεψίματα στο μπάσκετ. Ένα βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε πασίγνωστος παιχτούρας που με τα μακριά χέρια του, δεν έβαζε μόνο καλάθια, αλλά ξάφριζε τους συμπαίχτες του στα αποδυτήρια.

Μια, δυο, τρεις, το πήραν χαμπάρι οι παίχτες της ομάδας ότι κάτι τρέχει και πήραν τα μέτρα τους. Έβαλαν κρυφή κάμερα και τον έκαναν τσακωτό.

Τι δείχνει αυτό το βίντεο; Ένα πολύ γνωστό Έλληνα μπασκετμπολίστα να “ψαχουλεύει” τα πράγματα των συμπαικτών του στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρήσει πως κάτι “ύποπτο” συμβαίνει με τα χρήματα τους! Αποφάσισαν λοιπόν να τοποθετήσουν μια κάμερα για να εξακριβώσουν το τι πραγματικά γίνεται. Είναι αυτό που λέει και ο λαός “ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”. Στο βίντεο, λοιπόν, φαίνεται ότι παίρνει χρήματα μέσα από τις τσέπες τους! Απίστευτο περιστατικό, αν μη τι άλλο από το χώρο του μπάσκετ!

Μιλάμε για πολύ γνωστό παίχτη, που έχει παίξει στις μεγαλύτερες ομάδες Ελλάδας και εξωτερικού.

Επειδή η κατάσταση είναι πολύ ευαίσθητη, αφού είναι παντρεμένος με παιδιά, και μεγάλο όνομα, οι συμπαίχτες του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα του κάνουν μήνυση,

Βίντεο – ντοκουμέντο από διάσημο Έλληνα μπασκετμπολίστα που συνελήφθη να κλέβει χρήματα από συμπαίκτες του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ