Είτε ο παίκτης φεύγει επειδή το ζήτησε ο ίδιος, είτε επειδή "δε χωράει" στο μεταγραφικό σχεδιασμό -που είναι και το πολύ πιο πιθανό- η όλη υπόθεση προκαλεί, αναπόφευκτα, κάποια ερωτηματικά...

Παπαπέτρου στην Παρτιζάν: Τι, αλήθεια, έχει συμβεί; Ο καπνός, τελικά, έκρυβε και φωτιά. Και οι εξελίξεις στο θέμα του σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν τις τελευταίες ώρες ραγδαίες. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε συμφωνήσει να πληρώσει το buy out του Παπαπέτρου για να πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας (400.000 ευρώ). Αλλά, τελικά έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός, για να τον διευκολύνει, τον αφήνει ελεύθερο!

Έτσι, οι “πράσινοι” δεν έβαλαν τελικά στο ταμείο 700.000 ευρώ από σερβικές ομάδες, αλλά μόνο 300.000. Όσα πήραν από τον Ερυθρό Αστέρα για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, Αν ο Νέντοβιτς όμως είναι ένας παίκτης που έδειξαν ότι δεν ήθελαν να έχουν απωλέσει από το ρόστερ τους, η υπόθεση Παπαπέτρου δείχνει να είναι διαφορετική. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει Μάριους Γκριγκόνις και Νέιτ Γουόλτερς. Για 5άρι, ο Γάλλλος Τζέφρι Λοβέρν κερδίζει έδαφος από τον Αρτούρας Γκουντάιτις

.


Η απορία είναι: γιατί στην Παρτιζάν; Και γιατί τώρα;

Όπως όλα δείχνουν, πολύ κοντά είναι ο Παναθηναϊκός και στον Άντριου Άντριους -απομένουν τα τυπικά. Μάλλον ήδη είναι παίκτης του και το υψηλότερο ντραφτ του NBA (Νο2, το 2011) που έχει έλθει ποτέ στη χώρα μας. Μιλάμε για τον 31χρονο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Γούιλιαμς, που έχει ύψος 2μ03, ήταν πέρυσι στο Ισραήλ και τη Μακάμπι, αλλά έχει θητεία και σε Ισπανία (Βαλένθια), Τουρκία (Φενερμπαχτσέ) και Γερμανία (Μπάγερν Μονάχου).

Μ’ αυτά ειπωμένα, ωστόσο, η υπόθεση Γιάννη Παπαπέτρου, έχει μια ξεχωριστή σημασία. Κάποιες αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει. Οι πιο πρόσφατες, ωστόσο, λένε ότι δεν ήταν στο σχεδιασμό Αργύρη Πεδουλάκη-Ντέγιαν Ράντονιτς. Αν συμβαίνει το δεύτερο, δεν είναι παράλογο ότι φεύγει για την Παρτιζάν του Ζέλικο, έστω κι αν η ομάδα θα παίξει με wild card στην Ευρωλίγκα. Και μάλλον αυτό συμβαίνει. Η εικόνα που επικρατούσε, άλλωστε, δεν ήταν ότι υπάρχει κάποιο παράπονο, από ή για τον Ιωάννη. Η αντίθετη εικόνα επικρατούσε. Ότι υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση. Αυτό δείχνει και το “αντίο” της ομάδας στον παίκτη.


Σε κάθε περίπτωση,  το να φύγει ο Παπαπέτρου για την Παρτιζάν, ειδικά σε μια στιγμή που όλα δείχνουν -και στην πράξη- ότι ο Παναθηναικός θέλει να γίνει ξανά πρωταγωνιστής, όπως και να το κάνουμε, προκαλεί, αναπόφευκτα, κάποια ερωτηματικά. Είτε φεύγει από δική του θέληση, είτε, όπως είναι και το πιθανότερο, επειδή… “σκόνταψε” σ΄έναν μεταγραφικό σχεδιασμό που δεν τον “χωράει”!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ