Επιστροφή στη δράση για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. Οι πράσινοι υποδέχθηκαν την ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός  έπαιζε από την αρχή υποδειγματική άμυνα για σχεδόν το σύνολο των 24” της ρωσικής κατοχής, αλλά στο “μηδέν” ο Γκριγκόνις σκόραρε για τρεις και μαζί πήρετο φάουλ από τον Παπαγιάννη. Ο Παναθηναϊκός έχασε τον […]

Επιστροφή στη δράση για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. Οι πράσινοι υποδέχθηκαν την ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός  έπαιζε από την αρχή υποδειγματική άμυνα για σχεδόν το σύνολο των 24” της ρωσικής κατοχής, αλλά στο “μηδέν” ο Γκριγκόνις σκόραρε για τρεις και μαζί πήρετο φάουλ από τον Παπαγιάννη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον ρυθμό και την συγκέντρωσή του στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα το +3 (20-17) να γίνει -6 (20-26) μέσα σε δυόμιση περίπου λεπτά. Πολλά τα λάθη από τους πράσινους, κυρίως σε επίπεδο επιλογών. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κυριάρχησε στο αμυντικό ριμπάουντ, χτύπησε από τη ρακέτα και ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του ρυθμού από το 8′ κι έπειτα.

Ο Γκριγκόνις είχε πάρει από την αρχή τα κλειδιά του ρυθμού, από τη μία σκοράρει για τρεις, από την άλλη δίνει μια εντυπωσιακή ασίστ στον Μπολομπόι, που καρφώνει με δύναμη την μπάλα.

Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε με προσωπικές ενέργειες να προβληματίσει την άμυνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί. Τα μεγάλα κορμιά της ρωσικής ομάδας και η πολυτέλεια που έχει ο Δημήτρης Ιτούδης σε επίπεδο προσώπων, καταδεικνύουν πως το τριφύλλι χρειαζόταν πολλά περισσότερα από αυτό για να συμμαζέψει την κατάσταση στο ΟΑΚΑ.

Στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά ξέφυγε ακόμη περισσότερο. Πάνω από τους 22 πόντους.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε κατεβάσει σημαντικά τους ρυθμούς, την ώρα που ο Παναθηναϊκός πάλευε για να περιορίσει -όσο ήταν εφικτό- το εύρος της ήττας.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ