Η χειρότερη πορεία του στην Ευρωλίγκα και τώρα δίνει δικαιώματα για να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Βόβορας δείχνει έντονα σημάδια ότι έχει χάσει τον έλεγχο και η αγωνιστική κρίση συνεχίζεται, αλλά και στην Ελλάδα. Η ήττα από το Λαύριο σε πιο παλιές αποχές θα πέρναγε στα ψιλά, αλλά τώρα συνδυάζεται και […]

Η χειρότερη πορεία του στην Ευρωλίγκα και τώρα δίνει δικαιώματα για να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Βόβορας δείχνει έντονα σημάδια ότι έχει χάσει τον έλεγχο και η αγωνιστική κρίση συνεχίζεται, αλλά και στην Ελλάδα. Η ήττα από το Λαύριο σε πιο παλιές αποχές θα πέρναγε στα ψιλά, αλλά τώρα συνδυάζεται και με το κακό πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς. 

Ήδη από τα μεσάνυχτα και μετά υπήρχε έντονη φημολογία περί πιθανής αποχώρησής του Βόβορα, ωστόσο στις 02.00 τα ξημερώματα υπήρξε ρεπορτάζ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν πλέον οριστικές εξελίξεις και απόλυση!

Διαμαντίδης και Αλβέρτης έχουν όλη την καλή διάθεση να τον κρατήσουν αλλά τα αποτελέσματα, και πιο πολύ οι εμφανίσεις είναι αυτές που τους οδήγησαν να πάρουν άμεσα απόφαση. Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε;

Στην πιάτσα λέγεται ότι και στα αποδυτήρια υπάρχουν γκρίνιες

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έκριναν πως η ομάδα χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή και προχωρούν σε αλλαγή προπονητή, πριν το σημαντικό ματς με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ.

Όσον αφορά τον διάδοχο, ακόμα είναι πολύ νωρίς, ωστόσο πολλά θα κριθούν από τις συναντήσεις που θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας. Τότε πιθανότατα θα ανακοινωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το διαζύγιο με τον Βόβορα. Όλα δείχνουν πάντως, πως στο παιχνίδι της Πέμπτης, στον πάγκο θα κάθεται κάποιος από τους νυν βοηθούς του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ