Ο Πρίφτης είναι ο νέος προπονητής – Ο Παναθηναϊκός θα εμπιστευτεί Έλληνα προπονητή. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι πήραν την απόφαση οριστικά για αντικατάσταση του Κάτας ήθελαν να δώσουν το ηνία του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Πρίφτη.  Επιστροφή μετά από επτά χρόνια Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εδώ, ο Πρίφτης μετά από επτά χρόνια επέστρεψε […]

Ο Πρίφτης είναι ο νέος προπονητής – Ο Παναθηναϊκός θα εμπιστευτεί Έλληνα προπονητή. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι πήραν την απόφαση οριστικά για αντικατάσταση του Κάτας ήθελαν να δώσουν το ηνία του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Πρίφτη. 

Επιστροφή μετά από επτά χρόνια

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εδώ, ο Πρίφτης μετά από επτά χρόνια επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει την προηγούμενη φορά ο Παναθηναϊκός το έκανε τώρα. Ο Πρίφτης ήταν η επιλογή του Αλβέρτη και του Διαμαντίδη για την αντικατάσταση του Γιώργου Βόβορα, αλλά τότε ο Πρίφτης δεν ήθελε να έρθει σε κόντρα με τους Ρώσους.

Ο σχεδιασμός του νέου Παναθηναϊκού

Μετρά από εφτά χρόνια ο Πρίφτης είναι στον Παναθηναϊκό με όρεξη για πολύ δουλειά και ήδη έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού.

Ξεκίνημα από το παίχτες που πρέπει να μείνουν και το βάρος θα πέσει στους Χεζόνια, Παπαπέτρου και Νέντοβιτς.

Τώρα η ενίσχυση της ομάδας θα ξεκινήσει από τον πλέι-μέικερ με βασικό στόχο τον Λαπροβίτολα και εναλλακτική τον Γιόβιτς. Πάντα έχουν τα μάτια ανοιχτά και σε ευκαιρία από το ΝΒΑ, ειδικά για την περίπτωση ψηλού.

Οι πρώτες μεταγραφές του Πρίφτη!

Ψηλά στην λίστα είναι ο Νίκος Χουγκάζ, που θα κινηθεί άμεσα να τον κλείσει. Η περίπτωση του Κώστα Αντετο κούνμπο αρέσει αρκετά μεν, αλλά είναι δύσκολη δε και οι πράσινοι μπορεί να στραφούν στον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Πρίφτης στις περιπτώσεις των ξένων θέλει να πηγαίνει εκ του ασφαλούς. Προτιμάει τους έμπειρους και δοκιμασμένους ξένους και μια περίπτωση που ήδη έχει ξεχωρίσει είναι ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού Οθέλο Χάντερ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ