Ο Παναθηναϊκός μετά από καιρό έβγαλε πολύ ενέργεια και κέρδισαν πολύ εύκολα την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα, αλλά σήμερα για το πρωτάθλημα έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Προμηθέα. Μετά πό 12 χρόνια ήττα στο ΟΑΚΑ εκτός Ολυμπιακού.  Με δύο κλεψίματα στα τελευταία 20 δεύτερα, ο Προμηθέας έκανε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε τον Παναθηναϊκό στο […]

Ο Παναθηναϊκός μετά από καιρό έβγαλε πολύ ενέργεια και κέρδισαν πολύ εύκολα την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα, αλλά σήμερα για το πρωτάθλημα έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Προμηθέα. Μετά πό 12 χρόνια ήττα στο ΟΑΚΑ εκτός Ολυμπιακού.  Με δύο κλεψίματα στα τελευταία 20 δεύτερα, ο Προμηθέας έκανε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (78-80). Το καλάθι του θριάμβου πέτυχε ο Έβανς.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 78 – 80

Δώδεκα χρόνια είχε να χάσει στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος από ομάδα πλην Ολυμπιακού. Ο Προμηθέας έσπασε ένα σερί 187 αγώνων και πήρε τη σκυτάλη από το Μαρούσι. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός μετρούσε ένα σερί 187 νικών απέναντι σε κάθε αντίπαλο που δεν ονομάζεται Ολυμπιακός, με την τελευταία του ήττα να είναι εκείνη της 1ης Μαρτίου του 2008 από το Μαρούσι (89-93) του Δημήτρη Μαυροειδή (20π.).

Έκτοτε στο παρκέ του ΟΑΚΑ υπήρχε μία ομάδα. Και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός-Προμηθέας 78-80: Άξιος διεκδικητής!

Με καλάθι και φάουλ του Μήτογλου, οι «πράσινοι» πήγαν στο +7 (78-71), στο 1:10’’ πριν από τη λήξη. Ωστόσο, εκεί ήρθε η… δαγκάνα στην άμυνα από τους παίκτες του Γιατρά, οι οποίοι υποχρέωσαν τους γηπεδούχους σε λάθη, ενώ χάρη σε δύο σερί κλεψίματα με το τελευταίο του Έβανς στον Μποχωρίδη, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πήραν το ροζ φύλλο, στα 8’’. Στην τελευταία επίθεση, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αστόχησε έξω από τα 6,75μ.

Πρώτοι σκόρερ του Προμηθέα, που πήγαν στο 8-4, ήταν οι Αθηναίου και Τζεράι Γκραντ με 18π. και 17π. αντίστοιχα. Πολύ καλός και ο Τζέριαν Γκραντ με 16π. και 7 ασίστ.

Από τους «πράσινους», που υποχώρησαν στο 10-2, ήταν… όαση ο Παπαπέτρου με 26 πόντους, ενώ τρομερός ήταν και ο Μήτογλου με 16π. και 15 ριμπάουντ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ