Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής, αλλά κάντε κάτι με τον Μπαρτζώκα»!
Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής, αλλά κάντε κάτι με τον Μπαρτζώκα»!Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο Game 2 των τελικών της Basket League, τόνισε πως καταδικάζει τη… ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής και κάλεσε τις αρχές να κάνουν κάτι με τις συμπεριφορές του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.
Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, την οποία θα οδηγήσει στο προολυμπιακό τουρνουά το 2024 και στο Ευρωμπάσκετ 2025.
Ο τραυματισμός του Σιέλη και η πρόωρη λύση συμβολαίου στον Κρούζλιακ δημιούργησαν πρόβλημα στην άμυνα των «κυανέρυθρων» και ο Σουηδός στόπερ από τη Γουϊνέα αναμένεται να δώσει λύσεις στον Κώστα Μπράτσο.
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (2/10): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; Όλες οι Αθλητικές εφημερίδες και Πολιτικές εφημερίδες … Καθημερινά θα βρίσκεται εδώ όλο τον Ελληνικό τύπο. Διάβασε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα:
Χείμαρρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε τον λόγο πριν καν δεχθεί ερώτηση από τον δημοσιογράφο της Cosmote TV, και εξαπέλυσε πυρά κατά του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 25λεπτο, ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς και απώλεσε 2 βαθμούς ενόψει συνέχειας.
Αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Ντίας στο 34ο λεπτό, για το οποίο παραδέχθηκε μέχρι και η Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας πως υπήρξε ανθρώπινο λάθος στον χειρισμό του VAR.
Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία
Η ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» είναι στα… ύψη, κάτι απολύτως φυσιολογικό και αποφάσισαν να δείξουν τη διάθεσή τους μέσω των χορευτικών ικανοτήτων του Αιζάια Κάνααν.