Συνεχίζεται ο μεταγραφικός “πυρετός” για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” περιμένουν με αγωνία να δουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Έλληνα διεθνή και το NBA. Παράλληλα όμως τρέχουν και τις υπόλοιπες υποθέσεις. Όπως αυτή για την θέση “4”. Σημερα νωρίς το πρωί ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Νοά Βόνλε, ακολούθησε στο ίνσταγκραμ τον […]

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός “πυρετός” για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” περιμένουν με αγωνία να δουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Έλληνα διεθνή και το NBA.

Παράλληλα όμως τρέχουν και τις υπόλοιπες υποθέσεις. Όπως αυτή για την θέση “4”.

Σημερα νωρίς το πρωί ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Νοά Βόνλε, ακολούθησε στο ίνσταγκραμ τον λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Και έβαλε σε υποψίες τον κόσμο για την περίπτωση του.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άλλωστε αυτό το γεγονός.  Το όνομα του άλλωστε ακούγεται μαζί με αυτά του Πάτρικ Πάτερσον, αλλά και του Κάμερον Ολιβερ. Ο οποίος έπαιζε στην Αυστραλία και στο τέλος της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Νάιτζελ Χέιζ παραμένει στους υποψήφιους, όμως δεν είναι τόσο ζεστή περίπτωση. Οι υποψήφιοι μνηστήρες άλλωστε είναι αρκετοί.

Αν μείνει ο Παπαπέτρου πάντως οι ανάγκες του Πρίφτη θα ειναι διαφορετικές. Ο Χέιζ είναι πρώτης ποιότητας αθλητής, αλλά είναι «4-3» και στη περίπτωση, που μείνει ο Παπαπέτρου, δεν θα ταιριάζει και τόσο.

Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης που θα έρθει θα είναι εγγυημένη λύση και θα φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ