Χθες αναφερθήκαμε στην ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Παναθηναϊκός παρά τα αρνητικά αποτελέσματα θα συνεχίσει να έχει στο τιμόνι του τον Έλληνα τεχνικό. Ο οποίος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κλήθηκε να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Με την πίεση να αυξάνεται συνεχώς. Αντίθετα με τον Έλληνα τεχνικό όμως, οι παίκτες […]

Χθες αναφερθήκαμε στην ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Παναθηναϊκός παρά τα αρνητικά αποτελέσματα θα συνεχίσει να έχει στο τιμόνι του τον Έλληνα τεχνικό. Ο οποίος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κλήθηκε να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Με την πίεση να αυξάνεται συνεχώς.

Αντίθετα με τον Έλληνα τεχνικό όμως, οι παίκτες έχουν αρκετή πίεση και άγχος. Ήδη, κάποιοι από τους “νέους” έχουν αρχίσει να αγχώνονται για την θέση τους στην ομάδα.

Ο Κέντρικ Πέρι με τον Γιόγκι Φέρελ είναι εκείνοι, που συγκεντρώνουν τα περισσότερα πυρά.

Ο Πέρι προσπαθεί πολύ στην άμυνα όμως στο επιθετικό κομμάτι είναι κάτω του αναμενόμενου. Και είναι ο βασικός πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού.

Ο Φέρελ από την άλλη έχει την δικαιολογία ότι έχει λίγο χρόνο στην ομάδα καθώς και ότι παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα. Και αυτού όμως ο χρόνος δεν θα είναι απεριόριστος αν συνεχίσει να δείχνει την εικόνα, που δείχνει.

Οι παίκτες του “Τριφυλλιού” δεν έχουν πείσει ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρά τις νίκες που έχουν σημειώσει.

Όλα αυτά συνηγορούν σε αλλαγές.

Αλλαγές τόσο τακτικά και σε σχεδιασμό. Όσο και σε πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη “μαυρη λίστα” και αναμένεται να πάρει σκούπα άμεσα για ορισμένους.

Το ρολόι πιέζει και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ταρακούνημα.

Για να δούμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ