Στον μαγικό κόσμο του NBA κινούνται σε ρυθμούς Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης έδειξε τον δρόμο σε όλη την οικογένεια και Θανάσης και Κώστας ακολούθησαν. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο πέτυχαν ή πετυχαίνουν. Το τι θα συμβεί όμως μετά το πέρας της σεζόν παραμένει άγνωστο. Είναι γνωστό πως ο Θανάσης πέρα από ψυχολογικό και τονωτικό ρόλο στους Μπακς […]

Στον μαγικό κόσμο του NBA κινούνται σε ρυθμούς Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης έδειξε τον δρόμο σε όλη την οικογένεια και Θανάσης και Κώστας ακολούθησαν. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο πέτυχαν ή πετυχαίνουν.

Το τι θα συμβεί όμως μετά το πέρας της σεζόν παραμένει άγνωστο.

Είναι γνωστό πως ο Θανάσης πέρα από ψυχολογικό και τονωτικό ρόλο στους Μπακς δεν έχει πάρει χρόνο. Πλησιάζοντας και σε μία ηλικία που κοιτάζει ήδη το μέλλον με περισσότερη ωριμότητα ίσως θελήσει κάτι διαφορετικό.

Το ευχαριστιέται εκεί, που είναι, είναι μαζί με την οικογένεια του, με τον Γιάννη. Είναι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας.

Θέλει, όμως, και να παίζει. Δεν έχει την πολυτέλεια να κάθεται και να βλέπει τους συμπαίκτες του. Είναι άλλωστε ένα παιδί με μεγάλη ενέργεια, την οποία και θέλει να «ξοδέψει». Όχι, όμως, στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια. Και στους Μπακς ο ρόλος του είναι πολύ μικρός.

Μία λύση σα “πρβλήματα” του ίσως και να είναι ο Ολυμπιακός και η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Θα πει κανείς “Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη επιλογή”.

Απολύτως σωστό! Όμως στους “Πρασινους” του Δημήτρη Πρίφτη δεν φαίνεται να πάρχει κενό στο ρόστερ.

Από την άλλη. Στον Ολυμπιακό ήδη ακούγεται “δυνατά” και το όνομα του αδερφού του. Κώστα!

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των τελικών του ΝΒΑ. Εκεί θα γίνει το οικογενειακό συμβούλιο των Αντετοκούνμπο και θα αποφασιστεί τι θα κάνουν ο Κώστας και ο Θανάσης. Είναι κάτι, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σαφώς θα κάνει μπαμ στους φίλους του Ολυμπιακού, αν αποκτηθούν πακέτο ο Κώστας με τον Θανάση.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ