Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ένας σέντερ με παραστάσεις από το NBA.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το Final 4 του Βελιγραδίου το διάστημα 19-21 Μαΐου. Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην Πάτρα και να του μένει και το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου για την Stoiximan Basket League, αλλά κακά τα ψέματα όλοι ζουν και αναπνέουν για την παρουσία τους στην Σερβία.

Πέρα όμως από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο νου τους και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν θα γίνουν, αλλά σίγουρα θα γίνει μια προσθήκη. Αυτή αφορά την θέση του σέντερ. Ο Μουσταφά Φαλ μοιάζει σχεδόν μόνος στη θέση του ψηλού και ο Ολυμπιακός ξέρει πως χρειάζεται να ενισχυθεί σε αυτό το κομμάτι.

Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Ντόντα Χολ, που πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μονακό σε όλη τη σεζόν της Euroleague, αλλά και στα παιχνίδια με τους Πειραιώτες στα play offs της διοργάνωσης.

Πέρα όμως από τον σέντερ των Μονεγάσκων, ένα όνομα που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Μότλεϊ έχει περάσει από το NBA και έχει φορέσει τη φανέλα τόσο των Κλίπερς όσο και των Μάβερικς. Δεν έκανε εκεί σπουδαία πράγματα αλλά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν έσπασε τα κοντέρ. Ήταν πολύ καθοριστικός στο παιχνίδι των Ρώσων ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην νίκη της Λοκομοτίβ είχε 33 πόντους και 8 ριμπάουντ! Το σημαντικό για τις συζητήσεις με τον Μότλεϊ είναι ότι έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κουίνσι Έισι. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα απαραίτητα χρήματα για να τον αποκτήσουν, κάτι που θα γίνει πιο εύκολο αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέψει αφενός με το τρόπαιο από το Βελιγράδι και το τέταρτο στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» και το πρωτάθλημα αφετέρου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ