Φουριόζος ο Παναθηναϊκός στην καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας. Με την έλευση του Δημήτρη Πρίφτη η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Παίκτες από το πάνω ράφι ήρθαν. Ενώ αστέρες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο είναι έτοιμοι να καταφθάσουν. Ψάχνει 4άρι! Για τα «4άρια» οι «πράσινοι» παραμένουν σε θέση μάχης για τον Οκάρο Ουάιτ, αλλά τους […]

Φουριόζος ο Παναθηναϊκός στην καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας. Με την έλευση του Δημήτρη Πρίφτη η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Παίκτες από το πάνω ράφι ήρθαν. Ενώ αστέρες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο είναι έτοιμοι να καταφθάσουν.

Ψάχνει 4άρι!

Για τα «4άρια» οι «πράσινοι» παραμένουν σε θέση μάχης για τον Οκάρο Ουάιτ, αλλά τους αρέσει πολύ και ο Τζασιέλ Ριβέρο της Μπούργος. Είναι ένας πολύ δυναμικός πάουερ-φόργουορντ από την Κούβα, που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του. Κάποια στιγμή τον ήθελαν 2-3 ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν προχώρησε κάτι με τον Παναθηναϊκό να τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό του.

Για την θέση «4» ακούγεται και το όνομα του Γιόνας Γερέμπκο, του πολύ ποιοτικού Σουηδού, που ήταν στην Χίμκι. Ο Γερέμπκο έχει περάσει πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, είναι 34 χρόνων, ξέρει μπάσκετ, αλλά αθλητικά δεν είναι πλέον όπως ήταν.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας ο εξάστερος θα έχει κλείσει τουλάχιστον το ένα «4άρι» του, ενώ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Καββαδάς.

Κοιτάζει Ουόλτερς

Ο Νέιτ Ουόλτερς του αρέσει, αλλά θέλει κάτι καλύτερο για να φτιάξει έτσι μία πανίσχυρη περιφέρεια, που ήδη έχει Παπαπέτρου, Πέρι, Σαντ-Ρος, Νέντοβιτς και Μέικον.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Φλόιντ, παίρνει και τον Μέικον και σιγά σιγά φτάνει αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Για να δούμε. Που το πάνε οι Πράσινοι;

 

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ