Το ΝΒΑ και ο Άνταμ Σίλβερ προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της FIBΑ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής Marca. Ωστε να δημιουργηθεί μία νέα διοργάνωση το NBA Europe. Στην οποία θα ενωθούν με κάποιο τρόπο οι ευρωπαϊκές ομάδες. Και η κορυφαία λίγκα του κόσμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις των δύο πλευρών […]

Το ΝΒΑ και ο Άνταμ Σίλβερ προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της FIBΑ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής Marca. Ωστε να δημιουργηθεί μία νέα διοργάνωση το NBA Europe. Στην οποία θα ενωθούν με κάποιο τρόπο οι ευρωπαϊκές ομάδες. Και η κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν είναι απίθανο να θεωρηθεί πως η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί και να έχουμε τεράστιες αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ακόμα και από την επόμενη σεζόν!

Μάλιστα όπως αναφέρεται ο Άνταμ Σίλβερ Κομισάριος του ΝΒΑ έχει ενημερώσει μέσω επιστολής των Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου. Για το πλάνο και τις προθέσεις του για τη νέα λίγκα.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει σταλεί τέτοια επιστολή στην Ευρωλίγκα.

Σε σχέση με το δημοσίευμα που της Marca για το expansion του ΝΒΑ στην Ευρώπη, η FIBA επιβεβαιώνει ότι, μετά από μία πρόσκληση στον Πρόεδρο και CEO της Euroleague Basketball, αλλά και στους μετόχους της ECA, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου προκειμένου να συζητηθεί η Ένωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ως ένας παράγοντας κλειδί στην ανάπτυξη του μπάσκετ και με δεδομένο ότι είναι μακροχρόνιος συνεργάτης της FIBA, το ΝΒΑ επίσης προσκλήθηκε και συμμετείχε στο μίτινγκ, Μετά το τέλος της συζήτησης, όλες οι πλευρές συμφώνησαν να κάνουν συναντήσεις τους επόμενους μήνες.

Δεν τίθεται, όμως, θέμα δημιουργίας μια λίγκας μαζί με το ΝΒΑ.

Ο στόχος της συνάντησης ήταν η ενότητα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ