Σε οδυνηρό διαζύγιο για τον Παναθηναϊκό κατέληξε το σίριαλ δύο εβδομάδων -τουλάχιστον- με το “μείνε-φύγε” του Χεζόνια. Ο μάνατζερ του “σούπερ Μάριο”, Κρις Χιλ ήταν αυτός που είπε το τελικό “όχι”. Όπως ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας: “υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για τον πελάτη του”. Και κάπως έτσι η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος… Το “όχι” του […]

Σε οδυνηρό διαζύγιο για τον Παναθηναϊκό κατέληξε το σίριαλ δύο εβδομάδων -τουλάχιστον- με το “μείνε-φύγε” του Χεζόνια. Ο μάνατζερ του “σούπερ Μάριο”, Κρις Χιλ ήταν αυτός που είπε το τελικό “όχι”. Όπως ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας: “υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για τον πελάτη του”. Και κάπως έτσι η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος…

Το “όχι” του Χεζόνια προκαλεί πονοκέφαλο στον Παναθηναϊκό για δύο λόγους. Και οι δύο είναι προφανείς:

Πρώτον, ο Κροάτης έχει δημιουργήσει μια πολύ στενή σχέση με την κερκίδα. Είναι ο αγαπημένος των οπαδών, αλλά και εκείνος, σε κάθε ευκαιρία, έχει δείξει ότι τους εκτιμά πολύ. Η αποχώρηση του “σούπερ Μάριο” θα πληγώσει συναισθηματικά την εξέδρα. Κι αυτό δεν είναι ποτέ καλό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Hezonja (@supermariohezonja)


Ο δεύτερος λόγος, όμως, είναι ακόμη πιο σοβαρές. Αγωνιστικά, ο Πρίφτης έστηνε ως τώρα την ομάδα γύρω από τον 26χρονο Κροάτη φόργουορντ. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, στο πλαίσιο των προσπαθειών να αποδεχθεί την πρόταση των “πρασίνων”, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του. Σ’ αυτήν του εξήγησε ότι τον εκτιμά αφάνταστα ως μονάδα και ότι, εφόσον παραμείνει, θα έχει κεντρικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Χεζόνια, ωστόσο, δεν πήρε επάνω του την απόφαση μετά απ’ αυτή τη συνάντηση, ούτε μετά από τη σχετική συζήτηση που είχε και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Το όλο θέμα χειρίστηκε ο ατζέντης του, Κρις Χιλ, που ο Κροάτης θεωρεί, πρακτικώς, “οικογένειά” του και όχι απλώς μάνατζέρ του.

Μετά την πρόταση των 2.000.000 ευρώ για δύο χρόνια, ο Χιλ είχε ενημερώσει τον Παναθηναϊκό, ότι αυτό το ποσό δε θεωρείται ικανοποιητικό. Όμως οι “πράσινοι” δε μπορούν να το υπερβούν. Πόνταραν στο συναίσθημα του παίκτη. Μετά από τις συνεχείς αναβολές από πλευράς του παίκτη να απαντήσει στην ομάδα για τα σχέδιά του, το πράγμα φάνηκε ότι άρχισε να “στραβώνει”.

Άδοξο τέλος χθες το βράδι

Εν τέλει, χθες βράδι, η υπόθεση έληξε, χωρίς αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό. Ο Μάριο θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Είναι, όπως προείπαμε ένα οδυνηρό διαζύγιο, αγωνιστικά και αλλιώς. Αποτελεί δε τη δεύτερη σημαντική απώλεια για τον “εξάστερο” μετά τον Ντίνο Μήτογλου.

Πρώτη προτραιότητα, πλέον, για τον Παναθηναϊκό είναι η απόκτηση ενός πάουερ φόργουρντ, που θα συμπληρώνει τον Οκάρο Ουάιτ. Οι “πράσινοι” ψάχνουν κι ένα “πεντάρι”, πίσω από τους Φλόιντ και Παπαγιάννη.

https://www.youtube.com/watch?v=WD-SYaRJKP0

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ