Αταμάν: “Δεν δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι φοβόμαστε να παίξουμε μπάσκετ” – Καμία ερώτηση δεν δέχθηκε ο Ερκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Τούρκος τεχνικός είπε πάντως στην τοποθέτησή του ότι του φάνηκε ιδιαίτερα περίεργη και φοβισμένη η εικόνα της ομάδας του στο ξεκίνημα του αγώνα. Γεγονός που […]

Αταμάν: “Δεν δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι φοβόμαστε να παίξουμε μπάσκετ” –

Καμία ερώτηση δεν δέχθηκε ο Ερκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Τούρκος τεχνικός είπε πάντως στην τοποθέτησή του ότι του φάνηκε ιδιαίτερα περίεργη και φοβισμένη η εικόνα της ομάδας του στο ξεκίνημα του αγώνα. Γεγονός που κόστισε και στη συνέχεια.

“Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολλά λάθη. Τα οποία έδωσαν στη Φενέρ εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και ανοιχτά σουτ. Η πρώτη περίοδος ήταν περίεργη για εμένα. Δεν δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε ότι φοβόμαστε να παίξουμε μπάσκετ.

Όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 20 πόντους προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο ματς. Στη δεύερη και κυρίως στην τελευταία περίοδο παίξαμε το μπάσκετ μας, παλέψαμε, αλλά είναι δύσκολο να γυρίσουμε ένα τέτοιο ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε”, ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς Αταμάν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ