Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Αταμάν: “Θα δούμε αύριο αν θα παίξει ο Παπαπέτρου” – Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν για την 2η αγωνιστική της EuroLeague στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την γερμανική ομάδα (12/10, 21:15, Novasports 4) .

Ο Τούρκος προπονητής, επιβεβαίωσε την απουσία του Κώστα Σλούκα, όπως και του Ντίνου Μήτογλου από την αυριανή αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου θα κριθεί αύριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

“Ο Σλούκας δεν θα παίξει, ο Μήτογλου δεν θα παίξει, για τον Παπαπέτρου θα δούμε αύριο”.

Για το VIDEO με την ομάδα: “”Έκανα 4 ώρες VIDEO, την επόμενη φορά μπορεί να κάνω 7. Δουλεύουμε, είμαστε καινούρια ομάδα. Ειλικρινά, δεν κάναμε 4 ώρες για να τσεκάρουμε την Μπάγερν. Ελέγξαμε τα λάθη μας, τι κάναμε σωστά, τι λάθος”.

Για την Μπάγερν: “Έχουν έναν σημαντικό προπονητή, που ξέρει πως να διαχειριστεί το παιχνίδι. Έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ που έπαιξε πολύ καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Στην άμυνα, ο Ιμπάκα ήταν πολύ καλός στο πρώτο του παιχνίδι στην EuroLeague. Έχουν και πολλούς καλούς επιθετικούς παίκτες, όπως ο Ομπστ, ο Μπόνγκα. Έχουν καλό ρόστερ, έμπειρους παίκτες. Θα είναι σκληρό παιχνίδι.

Παίξαμε ένα παιχνίδι με την Μπάγερν στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, κερδίσαμε αλλά ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ