Σπάει τα κοντέρ ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Η Βιλερμπάν μετά την νίκη της επί του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Euroleague με(5-2) και πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Η Βιλερμπάν είναι η έκπληξή της σεζόν και σε ένα βαθμό ευθύνεται και ο Κώστας Αντετονούμπο. Που είναι ο πιο εύστοχος στα σουτ δύο πόντων […]

Σπάει τα κοντέρ ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η Βιλερμπάν μετά την νίκη της επί του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Euroleague με(5-2) και πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Η Βιλερμπάν είναι η έκπληξή της σεζόν και σε ένα βαθμό ευθύνεται και ο Κώστας Αντετονούμπο. Που είναι ο πιο εύστοχος στα σουτ δύο πόντων στην Λίγκα.

Για να είμαστε όμως τυπικά σωστοί ο Κώστας δεν εικονίζεται πρώτος στο πίνακα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Παρόλο που σουτάρει με το εντυπωσιακό 80,8%.
Για να μπει οποιοσδήποτε σε αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να έχει πανω από ένα συγκεκριμένο όριο σουτ.

Αυτή την στιγμή ο Κώστας εχει 21/26 . Αλλά θα πρεπει να πάρει λίγα ακόμα σουτ για να τον δούμε εκεί που αξίζει.

Εκεί όμως που πρέπει να καταλήξουμε είναι ότι, αν και βρίσκεται στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague, αγωνίζεται με 15 λεπτά μέσο όρο στους 6/7 αγώνες που έπαιξε.
Στο ματς με τον Παναθηναικό πέτυχε διπλό ρεκόρ καρίερας με 12 πόντους(6/7 δίποντα) και με 3 μπλοκ βελτίωσε του αριθμούς του στην Euroleague!!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βιλερμπάν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ