Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μετά την νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε τον μεγάλο του έρωτα.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 86-60, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αντιμετώπισε για άλλη μια φορά την παλιά του ομάδα.

Είναι γνωστή η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός ανάμεσα στον Λιθουανό τεχνικό και τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα ο Γιασικεβίτσιους, έριξε μια….βόμβα!

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά, κάτι που κάναμε και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και οι παίκτες έδειξαν πως έχουν αυτοπεποίθηση, κάτι που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο», επισήμανε αρχικά.

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Final Four: «Η δεύτερη χρονιά είναι πολύ καλύτερη πάντα με τον ίδιο προπονητή. Οι παίκτες βρίσκονται περισσότερο. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε όλοι μαζί και φυσικά το πως θα ταιριάξουμε. Δεν ξέρω να απαντήσω ακόμα αν θα πάμε στο Final Four, είναι πολύ νωρίς ακόμα». τόνισε ο κόουτς των Καταλανών.

Για τα 114α γενέθλια του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι θα με “σκοτώσουν” στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου εκτός της Λιθουανίας και της Ζαλγκίρις. Ξέρετε πως έχω Ελληνίδα γυναίκα και είμαι πολύ δεμένος με την Ελλάδα και υπήρχε και θα υπάρχει πάντα μεγάλος έρωτας για τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι αυτό θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό», αποκάλυψε ο Λιθουανός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ