Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε την Εφές Αναντολού στο «ντέρμπι» της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. O Εργκίν Αταμάν είναι γνωστός για τις εκρήξεις του. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας πολλές φορές δεν διατηρεί τη ψυχραιμία του όταν δε συμφωνεί με μία απόφαση των διαιτητών. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στους Καταλανούς και την ομάδα […]

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε την Εφές Αναντολού στο «ντέρμπι» της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. O Εργκίν Αταμάν είναι γνωστός για τις εκρήξεις του. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας πολλές φορές δεν διατηρεί τη ψυχραιμία του όταν δε συμφωνεί με μία απόφαση των διαιτητών.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στους Καταλανούς και την ομάδα του. Ένα επιθετικό φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές στον Μπράιαντ Ντάνστον στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν η αφορμή. Ο Τούρκος προπονητής δέχθηκε δύο απανωτές τεχνικές ποινές, όμως δεν έλεγε να φύγει από το παρκέ του «Palau Blaugrana». 

Όταν ο Αταμάν, αποφάσισε να το κάνει δεν έφυγε σιωπηλός, αλλά φωνάζοντας στους φιλάθλους των γηπεδούχων: «Εγώ πήρα το Κύπελλο», αναφερόμενος στο περσινό τελικό της Euroleague.

#EuroLeague
Así se fue Ergin Ataman del estadio tras haber sido expulsado por doble técnica. pic.twitter.com/gYPL6cSVWr

— TresMasUno (@TresMasUno_) January 13, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αναντολού Εφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ