Οι Νετς νίκησαν τους Σίξερς με μεγάλα καλάθια στο τελευταίο δίλεπτο όταν το σκορ ήταν ισόπαλο. Νωρίτερα είχαν πάρει διαφορά 11 πόντων (90-79) με 10′ να απομένουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι Σίξερς ξεκίνησαν μία αντεπίθεση χάρη σε ένα καλάθι για το… Shaqtin’ A Fool. Ο Αντρέ Ντράμοντ έδειξε την αμυντική του κλάση, σκύβοντας για να κλέψει […]

Οι Νετς νίκησαν τους Σίξερς με μεγάλα καλάθια στο τελευταίο δίλεπτο όταν το σκορ ήταν ισόπαλο. Νωρίτερα είχαν πάρει διαφορά 11 πόντων (90-79) με 10′ να απομένουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι Σίξερς ξεκίνησαν μία αντεπίθεση χάρη σε ένα καλάθι για το… Shaqtin’ A Fool.

Ο Αντρέ Ντράμοντ έδειξε την αμυντική του κλάση, σκύβοντας για να κλέψει (τρία συνολικά) την μπάλα από τον πολύ, πολύ κοντύτερο Πάτι Μιλς και έφυγε στον αιφνιδιασμό ολομόναχος.

Μέχρι τώρα όλα καλά. Ο αναπληρωματικός σέντερ των Σίξερς, όμως, έφτασε στα καρφώματα κάνοντας τρία… με τέσσερα βήματα που στη δεύτερη περίπτωση, ακόμα και στο χάντμπολ θα σφύριζαν οι διαιτητές την παράβαση.

Μέχρι και ένας… πιτσιρικάς στα courtside σηκώθηκε και έδειξε προς τους διαιτητές με τα χέρια του τη γνωστή κίνηση για την παράβαση των βημάτων. Το ίδιο διαμαρτυρήθηκε κι ο κόουτς Νας με τον πάγκο των Νετς, αλλά εις μάτην. Το καλάθι μέτρησε κανονικά!

Σταδιακά μάλιστα οι Σίξερς από εκείνο το σημείο κάλυψαν τη διαφορά και ισοφάρισαν το παιχνίδι. Ο Ντράμοντ πέτυχε αυτό το καλάθι κι άλλο ένα όλο κι όλο στα 15 λεπτά συμμετοχής του.

Για δείτε παρακάτω τι συνέβη…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ