Υπάρχουν κάποια ονόματα παικτών, τα οποία σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα και θα μπορούσαν να πάνε σε ομάδα του NBA. Ώρες απέμειναν, για την προθεσμία των ανταλλαγών της σεζόν 2020-2021 για το NBA. Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν κάποια πολύ… ελκυστικά ονόματα με τις υποθέσεις τους να είναι «φωτιά». Αρκετές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο θέλουν να […]

Υπάρχουν κάποια ονόματα παικτών, τα οποία σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα και θα μπορούσαν να πάνε σε ομάδα του NBA.

Ώρες απέμειναν, για την προθεσμία των ανταλλαγών της σεζόν 2020-2021 για το NBA. Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν κάποια πολύ… ελκυστικά ονόματα με τις υποθέσεις τους να είναι «φωτιά».

Αρκετές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο θέλουν να αδειάσουν τα ρόστερ και τα μισθολόγιά τους, ενόψει τελικής ευθείας και play off.

Ένας εκ των παικτών που σίγουρα έχει ξεχωρίσει και μάλιστα, στο τέλος της σεζόν θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει είναι ο Κάιλ Λόουρι.

Επιπλέον, στην ίδια «λίστα» βρίσκεται και ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος βρέθηκε στους Ρόκετς, από τους Πέισερς, χάρη στην ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν. Με τον «μούσια» να πηγαίνει από το Χιούστον στο Μπρούκλιν.

Αντίστοιχες περιπτώσεις είναι κι εκείνες των Εβάν Φουρνιέ και Αντρέ Ντράμοντ. Μάλιστα, οι δύο προαναφερθέντες αναμένεται στο τέλος της χρονιάς να είναι και unrestricted free agents.

Εν συνεχεία, τα ονόματα των Μοντρέζλ Χάρελ, Άαρον Γκόρντον και Κρίσταπς Πορζίνγκις είναι κι εκείνα στα «καυτά» και ελκυστικά ονόματα. Ο πρώτος είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους Λέικερς. Ο Γκόρντον λογικά θα αποτελέσει κι εκείνος παρελθόν από τους Μάτζικ, καθώς η σχέση του έχει φτάσει σε τέλμα. Ενώ ο τρίτος δεν έχει εντυπωσιάσει και πολύ στο Ντάλας.

Την ενδιαφέρουσα αυτή δεκάδα, κλείνουν τα ονόματα των Μπαρνς, Σμαρτ και Μαρκάνεν. Ο Μπαρνς δεν έχει μέλλον στο Σακραμέντο, βγάζοντάς τον στο «σφυρί». Ο Σμαρτ προβληματίζει με τη συμπεριφορά του, αν και είναι εκ των κορυφαίων στους Σέλτικς, ενώ ο Μαρκάνεν, όπως όλα δείχνουν, δε θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο Σικάγο.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ