Για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λέγοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Είναι το 4ο τουρνουά που διεξάγεται. Με λαμπερές παρουσίες και ομάδες τοπ επιπέδου να δίνουν το παρόν στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στην μνήμη του θρυλικού παράγοντα των Πρασίνων, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία των Μακάμπι, Μιλάνο και Εφές, με τους πράσινους να παίζουν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, Αναντολού Εφές στην ημιτελική φάση.

Για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λέγοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ προετοιμασίας.

“είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για εμάς”, διότι από τη μία “μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειάς του για όλα όσα προσέφεραν στον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ” και από την άλλη “θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, να δούμε πού βρισκόμαστε και να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας”.

Την Παρασκευή 23/9, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Anadolu Efes, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Maccabi Playtika Tel Aviv με την EA7 Emporio Armani Milan.

Το Σάββατο 24/9 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός καθώς και οι απονομές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ