Ο Ντε Μάρκους Κάζινς είναι ο νέος συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί την προσθήκη – έκλπηξη για τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» συμφώνησαν με τον 31χρονο ψηλό για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και να πλαισιώσει τους Αντετοκούνμπο, Πόρτις και Λόπεζ. Ο Αμερικανός ψηλός ύψους 2μ.08 σέντερ έπαιξε στους Σακραμέντο Κινγκς […]

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς είναι ο νέος συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί την προσθήκη – έκλπηξη για τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» συμφώνησαν με τον 31χρονο ψηλό για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και να πλαισιώσει τους Αντετοκούνμπο, Πόρτις και Λόπεζ.

Ο Αμερικανός ψηλός ύψους 2μ.08 σέντερ έπαιξε στους Σακραμέντο Κινγκς από το 2010 έως το 2017. Κατόπιν, συνέχισε στους Νιου Ορλίανς Πέλικανς από το 2017 έως το 2018. Έπειτα, πήγε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τη σεζόν 2018/2019. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στους Χιούστον Ρόκετς και στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Στην πορεία του στο ΝΒΑ ο Κάζινς έχει 20.4 πόντους (47.7% στο δίποντο, 33.4% στο τρίποντο, 73.7% στις βολές), 10.6 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.2 μπλοκ. Στους Μπακς πηγαίνει με μη εγγυημένο συμβόλαιο. Είναι στο χέρι του να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνουν οι πρωταθλητές για να βρεθεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ