«Θες την μπάλα; Δεν θα την πάρεις»

Μια απίθανη επίδοση, καταρρίπτοντας σωρεία ρεκόρ, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα κόντρα τους Πέισερς, καθώς πέτυχε 64 πόντους στη νίκη των Μπακς. Μετά το τέλος του αγώνα ήθελε να πάρει την μπάλα, ως ενθύμιο της ιστορικής αυτής βραδιάς, αλλά οι αντίπαλοι την είχαν κρύψει και όπως αποδεικνύεται έλεγαν και ψέματα γι’ αυτό.

«Θες την μπάλα; Δεν θα την πάρεις», ακούγονται να λένε οι Μπάντι Χιλντ, Μάιλς Τέρνερ και διάφοροι παίκτες της Ιντιάνα, ενώ τελικά την πλήρωσε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που άκουσε τις φωνές του Greek Freak. Ενώ οι Ιντιάνα Πέισερς αποκάλυψαν πως «τη μπάλα που ήθελε ο Γιάννης, εξ αρχής την είχε κάποιος από το τιμ των Μπακς», ενημερώνοντας παράλληλα πως «υπάρχει και σχετικό βίντεο που το επιβεβαιώνει» τελικά αποδείχτηκε ότι έλεγαν ψέματα.

Από το οπτικοακουστικό υλικό προκύπτει ότι οι Πέισερς όχι μόνο δεν ήξεραν που είναι η μπάλα, αλλά την είχαν και δεν την έδιναν. Πλάνα από τους διαδρόμους του γηπέδου, εκεί όπου έτρεξε άμεσα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν αντιλήφθηκε ότι του πήραν την μπάλα που δικαιωματικά του ανήκε, δείχνουν τους άνδρες ασφαλείας του Fiserv Forum να προσπαθούν να τον αποτρέψουν από το να πάει στα αποδυτήρια των Πέισερς.

Ο γκαρντ των φιλοξενούμενων Μπάντι Χιλντ φωνάζει «κρατήστε τη μπάλα», το ίδιο κάνει και ο συμπαίκτη του Μάιλς Τέρνερ, πράγμα που δείχνει πως τη είχαν μαζί τους στα αποδυτήρια, ενώ μία ανεπιβεβαίωτη φωνή ακούγεται να λέει: «Θέλεις τη μπάλα; Δεν θα την πάρεις». Στη συνέχεια, ο Τέρνερ γελάει και κάποιος συμπαίκτης του που δεν φαίνεται, αλλά ακούγεται προσθέτει: «Μην του τη δώσετε!».

Ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο παρκέ χωρίς να έχει βρει τη μπάλα και τα έβαλε με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος δεν ήταν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

«Πήγαινε να μου φέρεις την γαμ@@@ την μπάλα», φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο πως του φωνάζει, την ώρα που ο Χαλιμπάρτον μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ