Από μεριάς NBA είχαν ελπίδες να αλλάξουν την απόφαση αυτή αλλά τώρα είναι αδύνατο να αλλάξει ο νόμος στον Καναδά.

Τούμπα τα έφεραν όλα οι Ράπτορς τελικά. Εκεί που μιλούσαν για χαλαρότητα περί εμβολίου στις ομάδες του ΝΒΑ, εκεί στο Τορόντο έχουν άλλη άποψη.

Είχαμε θίξει πρόσφατα και το ζήτημα των εμβολιασμών στο ΝΒΑ. Και την χαλαρότητα που θα επικρατήσει φέτος στην λίγκα για όλες τις ομάδες. Σε καμία περίπτωση ίδια με εκείνη των προηγούμενων αυστηρών ετών.

Αυτό όμως δεν αφορά στους Τορόντο Ράπτορς. Οι οποίοι θα παραμείνουν σε αυστηρό κλοιό. Όχι όμως μόνο οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας, αλλά και οι αντίπαλοι που θα θελήσουν να περάσουν τα σύνορα με τον Καναδά.

Το ΝΒΑ έστειλε “Memo” στις 30 ομάδες του, γνωστοποιόντας  τες πως εμβολιασμένοι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο Τορόντο ή θα πρέπει να πάρουν ιατρική γνωμάτευση απαλλαγής τους.

Όπερ σημαίνει ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές των Ράπτορς πρέπει να τακτοποιήσουν τα εμβόλια τους και το ίδιο ισχύει για όσους δεν το έχουν πραγματοποιήσει ακόμη, ώστε να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στον Καναδά.

Από μεριάς NBA είχαν ελπίδες να αλλάξουν την απόφαση αυτή αλλά τώρα είναι αδύνατο να αλλάξει ο νόμος στον Καναδά.

Για να επισκεφθούν λοιπόν την πόλη του Καναδά θα χρειαστούν να είναι όλοι εμβολιασμένοι.

Πλέον όλοι οι σύλλογοι πρέπει να βρουν τρόπους να διαχειριστούν τη νέα αυτή κατάσταση, αφού υπάρχουν μπασκετμπολίστες που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ