Ποιον Έλληνα διεθνή θέλουν οι Μπακς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν στις τάξεις τους δύο Έλληνες διεθνείς παίκτης, τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Πέρυσι ενέταξαν στην αρχή της χρονιάς στο ρόστερ τους και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα στη θυγατρική ομάδα τους, τους Ουισκόνσιν Χερντ.

Φέτος έχουν βάλει στο στόχαστρό τους έναν άλλον συμπατριώτη μας. Τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έχει όρο στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό πως μπορεί να αποχωρήσει για το ΝΒΑ.

Βέβαια, αυτό δεν θα γίνει με το αζημίωτο. Οι «πράσινοι» για να τον αφήσουν να πάει στο «μαγικό κόσμο» θα πρέπει να εισπράξουν τέσσερα εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τη σχετική ρήτρα.

Τα περισσότερα εξ αυτών των χρημάτων, μάλιστα, να καλείται να καλύψει ο ίδιος ο παίκτης, αφού καμία ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν μπορεί -βάσει κανονισμού- να πληρώσει περισσότερα από 750.000 δολάρια.

Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, όπως στις περιπτώσεις των Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Φακούντο Καμπάτσο.

Ο 24χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ΝΒΑ, στους Σακραμέντο Κινγκς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Εάν επιστρέψει θα λάβει συμβόλαιο ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων για ένα χρόνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ