Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν την επέλασή τους στο ΝΒΑ με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν την επέλασή τους στο ΝΒΑ με τον καλύτερο τρόπο.

Τα “ελάφια” δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου κόντρα στους Ρόκετς, επικρατώντας άνετα με 125-105 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μια ακόμα φορά ο κορυφαίος της αναμέτρησης! Πέτυχε 44 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 27 λεπτά αγώνα και κατέπληξε τα πλήθη! Ο ηγέτης των Μπακς μετά το double double της πρεμιέρας έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση!

Μετά το παιχνίδι ο Greek Freek έκανε δηλώσεις, μιλώντας για τον πήχη των απαιτήσεων για την ομάδα αλλά και τη δική του εξέλιξη.

«Προσπαθώ να μην συγκεντρώνομαι στο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω πάντα. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελα και δε μιλάω μόνο για τους πόντους. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, μετακινήσαμε την μπάλα στην επίθεση, πήραμε πόντους στο transition. Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν για άλλη μία φορά φοβερός, ο Χόλιντεϊ στην οργάνωση το ίδιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ότι ο Μπουντελχόζερ τον χαρακτήρισε πολύ καλό σουτέρ: «Είναι ένα κοπλιμέντο από τον κόουτς. Δουλεύω όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός σουτέρ. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, δουλεύω την τεχνική μου. Αν η μπάλα δεν μπει είμαι εντάξει, αν μπει είναι τέλεια. Προσπαθώ να σουτάρω όσο χρειάζεται με αυτοπεποίθηση».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ