Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός, με σχέδιο και ψυχολογία για 39 λεπτά, είχε τη Μπάγερν στα σκοινιά. Aλλά στα κρίσιμα τελευταία 60’’ όλα πήγαν στραβά. O Ουάιτ έχασε 2 κρίσιμες βολές κι η νίκη δεν ήρθε ποτέ (81-78). Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία προκειμένου να σημειώσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του τη φετινή […]

Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός, με σχέδιο και ψυχολογία για 39 λεπτά, είχε τη Μπάγερν στα σκοινιά. Aλλά στα κρίσιμα τελευταία 60’’ όλα πήγαν στραβά. O Ουάιτ έχασε 2 κρίσιμες βολές κι η νίκη δεν ήρθε ποτέ (81-78).

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία προκειμένου να σημειώσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του τη φετινή σεζόν. Kαι την πρώτη ύστερα από 278 ημέρες. Kαι το παιχνίδι του ΣΕΦ για τη σεζόν 2020-21.

Κι όμως, μπορούσε. Είναι χαρακτηριστικό ότι κρατούσε προβάδισμα εννέα πόντων στο 35′ (61-70) αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο έδειξε αδυναμία στην άμυνα, έχασε κάποια κρίσιμα ριμπάουντ ενώ η Μπάγερν βρήκε και μεγάλα σουτ με τον (άστοχο έως εκείνο το σημείο) Λούτσιτς.

Και πάλι θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα του αγώνα, αλλά ο Οκάρο Ουάιτ ύστερα από 10/10 βολές σε ολόκληρη την EuroLeague . Aστόχησε στις δύο πρώτες με το σκορ στο 74-76 στα 44” πριν από το τέλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ