Πράγματα και θαύματα από τον Ντάριλ Μέικον στον Παναθηναϊκό. Θα πει κανείς πως είναι ακραίο να μιλάμε για στατιστική, όταν η ομάδα τα πηγαίνει τόσο άσχημα στην Ευρώπη. Όμως εδώ οι αριθμοί μιλουν από μόνοι τους. Οι 11 πόντοι αποτελούν season low για τον Ντάριλ Μέικον, ωστόσο όμως ο Αμερικανός γκαρντ συμπλήρωσε 12 ματς στην […]

Πράγματα και θαύματα από τον Ντάριλ Μέικον στον Παναθηναϊκό.

Θα πει κανείς πως είναι ακραίο να μιλάμε για στατιστική, όταν η ομάδα τα πηγαίνει τόσο άσχημα στην Ευρώπη. Όμως εδώ οι αριθμοί μιλουν από μόνοι τους.

Οι 11 πόντοι αποτελούν season low για τον Ντάριλ Μέικον, ωστόσο όμως ο Αμερικανός γκαρντ συμπλήρωσε 12 ματς στην Ευρωλίγκα. Με ισάριθμα … διψήφια σκορ!

Ο Ντάριλ Μέικον έχει επιδείξει απίστευτη σταθερότητα σε αυτήν την πρώτη ντουζίνα παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό και “έγραψε” ξανά διψήφιο αριθμό πόντων, παρότι ήταν άστοχος (1/5 τρίποντα) απέναντι στη Ζενίτ.

Σε δύο διαδοχικά ματς κατέγραψε τις χειρότερες επιδόσεις του (12 στο Μόναχο) αλλά και πάλι κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το μπασκετικό όριο και να παραμείνει στην 3η θέση των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης!

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ