Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε όλους και σε όλα στο twitter.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε σε ερωτήσεις στο twitter. “Είμαι της Παναθηναϊκής οικογένειας. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία του μετά από την Μπασκόνια, αλλά έμεινε χαμηλά”, ανέφερε ο άσος της Μονακό για την προσέγγιση του Ολυμπιακού τη διετία 2014-2016!

“Παιδί για τα νερά” του έγραψε ένας άλλος χρήστης για τη θητεία του στους Μπρούκλιν Νετς και η απάντηση του Αμερικανού ήταν αποστομωτική. “Είχα 8 πόντους και 4 ασίστ φίλε μου, ανά 18 λεπτά και δεν κουβαλάω νερά σχεδόν για κανέναν”.

“Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο άνθρωπός μου, ενώ αισθάνομαι ότι θα τα πηγαίναμε καλά με τον Πάμπλο Λάσο”, είπε ο Μάικ Τζέιμς για τον αγαπημένο του προπονητή και αυτόν που θα ήθελε να συνεργαστεί.

“Ακούγεσαι σαν πληγωμένος τύπος σε ένα κλαμπ, που δεν μπορεί να έχει το κορίτσι που θέλει”, ήταν η απάντηση του άσου των Μονεγάσκων όταν ένας χρήστης του είπε ότι κανένας προπονητής δεν θέλει τέτοιο χαρακτήρα στα αποδυτήρια.

“Ο Ολυμπιακός σε περιμένει”, έγραψε ένας άλλος χρήστης και ο Μάικ Τζέιμς απάντησε πως: “Μας νικήσατε ήδη, αφήστε με ήσυχο να πνιγώ στην θλίψη μου”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ