Από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Τίλμαν με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Καμπενγκέλε είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο β μέρος, έπιασε τον Παναθηναϊκό κοιμώμενο αλλά τα μεγάλα τρίποντα του Ναν και 2/2 βολές του πρώην ΝΒΑερ στο φινάλε κράτησαν το τριφύλλι αήττητο (86-85). Άστοχο τρίποντο του ολομόναχου Ραντλ στην εκπνοή!

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ έστω και με τη… ψυχή στο στόμα και να παραμείνει αήττητος και μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κέντρικ Ναν ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, 4/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ 15 είχε ο Σλούκας, 13 ο Γκριγκόνις και από 11 Λεσόρ και Μήτογλου οι οποίοι είχαν και 7 και 6 ριμπάουντ αντίστοιχα.

Από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Τίλμαν με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Καμπενγκέλε είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ο Εργκίν Αταμάν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θέλησε να δώσει ανάσες στους βασικούς και παράλληλα ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο. Στο βασικό σχήμα βρέθηκαν οι Βιλντόζα, Ναν, Γκριγκόνις, Μαντζούκας και Μπαλτσερόφκσι με τον Παναθηναϊκό να θέλει αλλά να μην… μπορεί. Οι πράσινοι προσπαθούσαν να τρέξουν και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση δεν τους επέτρεψαν να πάρουν διαφορά. Και η ΑΕΚ με πολύ συγκεντρωμένο και στοχευμένο παιχνίδι και με σωστές επιλογές στην επίθεση και τον Τίλμαν να κάνει ότι θέλει ήταν πίσω στο σκορ με 11-10. Με τον Τίλμαν να έχει και τους 10 πόντους της ομάδας του. Ο Τίλμαν σημειώσει και τον 12ο πόντο της ομάδας του (13-12) με τον Παναθηναϊκό να τρέχει ένα 5-0 με τον Βιλντόζα να πατάει το πόδι του στο γκάζι και τους γηπεδούχους να είναι στο 18-12. Ο ΜακΛέμορ προσπαθούσε να κρατήσει την ΑΕΚ κοντά στο σκορ, ο Γκριγκόνις όμως ήταν σε πολύ καλό βράδυ και με 9 πόντους οδήγησε τον Παναθηναϊκός στο 25-18 της πρώτης περιόδου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ