Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε… Ιωάννης Παπαντρέου στο ημίχρονο του αγώνα της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό, καθώς η Γερμανίδα ρεπόρτερ τον μπέρδεψε με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας. Μια αστεία στιγμή είχαμε στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν στο Μόναχο. Πρωταγωνιστής του οποίου ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ετοιμαζόταν να […]

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε… Ιωάννης Παπαντρέου στο ημίχρονο του αγώνα της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό, καθώς η Γερμανίδα ρεπόρτερ τον μπέρδεψε με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας.

Μια αστεία στιγμή είχαμε στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν στο Μόναχο. Πρωταγωνιστής του οποίου ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Ευρωλίγκα, όμως η Γερμανίδα ρεπόρτερ μπερδεύτηκε και αντί να τον πει με το όνομά του, τον προσφώνησε Ιωάννη… Παπαντρέου!

Εκτός αυτού, απίθανη είναι και η αντίδραση του Ιωάννη Παπαπέτρου, που φαίνεται να ξαφνιάζεται με το σαρδάμ της δημοσιογράφου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ