Υπάρχει καπνός για τον Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς φημολογείται ενδιαφέρον, δείτε την πρώτη επιλογή του Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον Ουόκαπ της Ζαλγκίρις, όμως δύσκολα θα πιάσει «λιμάνι» ο παίκτης. Με αποτέλεσμα να στρέφεται αλλού το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Μάλιστα, ο Ουόκαπ είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μια επιλογή που […]

Υπάρχει καπνός για τον Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς φημολογείται ενδιαφέρον, δείτε την πρώτη επιλογή του Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον Ουόκαπ της Ζαλγκίρις, όμως δύσκολα θα πιάσει «λιμάνι» ο παίκτης. Με αποτέλεσμα να στρέφεται αλλού το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Μάλιστα, ο Ουόκαπ είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μια επιλογή που αρέσει αρκετά στον Μπαρτζώκα είναι ο πρώην «ερυθρόλευκος», Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος «έβγαλε μάτια» με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Όμως, ο Αμερικανός έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του, με αποτέλεσμα να κοιτάζει ψηλότερα, ως προς ένα καλό οικονομικά συμβόλαιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Κέντρικ Πέρι έκανε παπάδες με την Τσεντεβίτα, στο Eurocup. Αρέσει στους Πειραιώτες και κινείται από τον μάνατζερ του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Έχει αρκετές πιθανότητες να είναι εκείνος ο «εκλεκτός».

Τις τελευταίες ώρες βγήκε μια φήμη για ενδιαφέρον Ολυμπιακού προς τον Μίλος Τεόντοσιτς. Βέβαια, απίθανο να επιβεβαιωθεί, καθώς το κασέ του Σέρβου παραμένει υψηλότατο και τσουχτερό. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός ψάχνει άλλου είδους παίκτη, απ’ τον Σέρβο.

Βέβαια, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και οι φίλοι των Πειραιωτών τρέφουν αγάπη για εκείνον. Παρόλα αυτά, στόχος της ομάδας είναι να έρθει παίκτης που θα συμπληρώνει τον Σλούκα. Όχι, ένα μεγάλο όνομα επιπέδου σούπερ σταρ, που θα θέλει… μια μπάλα για την πάρτη του!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ