Ο Γιόγκι Φερέλ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο 28χρονος άσος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αναμενεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Στις προσπάθειές της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την περσινή σεζόν ο Φερέλ αγωνίστηκε με τους Κλίπερς σε 17 παιχνίδια. 9 εκ των οποίων […]

Ο Γιόγκι Φερέλ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο 28χρονος άσος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αναμενεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Στις προσπάθειές της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την περσινή σεζόν ο Φερέλ αγωνίστηκε με τους Κλίπερς σε 17 παιχνίδια. 9 εκ των οποίων μάλιστα αφορούσαν και τα πλέι οφ στα οποία η ομάδα από το Λος Άντζελες έφτασε μέχρι και τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Κορυφαία σεζόν καριέρας για τον απόφοιτο του Ιντιάνα η περίοδος 2017-18. Όταν αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των Ντάλας Μάβερικς (82 τον αριθμό) έχοντας κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 4,3 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ. Και 1,1 κλέψιμο με 40,3% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ