Ο Τζον Μπράουν κατάφερε να καταρρίψει στοιχειωμένο ρεκόρ του Μανού Τζινόμπιλι.

Η Ούνικς Καζάν εντυπωσιάζει στη φετινή Ευρωλίγκα και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της είναι ο Τζον Μπράουν. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, με κορυφαίο στατιστικό του τα κλεψίματα. Ο 30χρονος έχει αποδειχθεί μεγάλος «κλέφτης» και γράφει ιστορία στη διοργάνωση.

Ο Τζον Μπράουν σε 25 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν μετράει συνολικά 65 κλεψίματα! Η επίδοση του είναι… τρομακτική. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δεύτερος στη σχετική κατηγορία μετράει 30 κλεψίματα λιγότερα (ο Πιέρια Χένρι της Φενέρ).

Ο Τζον Μπράουν έχει καταφέρει να γράψει ιστορία στην Ευρωλίγκα με την επίδοση του. Ο Αμερικανός κατέρριψε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ, που κατείχε ο Μανού Τζινόμπιλι. Ο Αργεντινός θρύλος από τη σεζόν 2000-2001 είχε το ρεκόρ των περισσότερων κλεψιμάτων και ο παίκτης της Ούνικς το «διέλυσε» και συνεχίζει να το μεγαλώνει.

Ο Μπράουν έχει έφεση στα κλεψίματα και αυτό αποτυπώνεται και σε προηγούμενες σεζόν του. Πέρσι, χαρακτηριστικό είναι ότι τέλειωσε τη σεζόν έχοντας συνολικά 111 κλεψίματα. Φέτος, έχει ήδη 88 (65 στην Ευρωλίγκα, 17 στη VTB και 6 στο Super Cup). Κατά μέσο όρο μετράει δηλαδή 2.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ούνικς Καζάν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ