Αναμενόμενη δεν την λες την ήττα του Παναθηναϊκού ειδικά με την Μπασκόνια, γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα να τα δικαιολογούν όλα στον βωμό του δύσκολου προγράμματος. Η αλήθεια είναι ότι η άμυνα του δεν βλέπεται (2η χειρότερη στην Ευρωλίγκα) και ο Βόβορας δεν μπορεί να βρει λύσεις. Ειδικά στην τελευταία περίοδο ο […]

Αναμενόμενη δεν την λες την ήττα του Παναθηναϊκού ειδικά με την Μπασκόνια, γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα να τα δικαιολογούν όλα στον βωμό του δύσκολου προγράμματος. Η αλήθεια είναι ότι η άμυνα του δεν βλέπεται (2η χειρότερη στην Ευρωλίγκα) και ο Βόβορας δεν μπορεί να βρει λύσεις. Ειδικά στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός ήταν σαν είχε φύγει από το γήπεδο. Και η Μπασκόνια δεν είναι ΦΟΒΗΤΡΟ.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός 93-72

Σε λίγο θα βρεθεί στην ντροπιαστική τελευταία θέση. Και ναι, έστω και μεταξύ των κορυφαίων, αν λέγεσαι Παναθηναϊκός και είσαι 18ος στους 18 είναι ντροπή.

Αλλά ο φετινός Παναθηναϊκός έως τώρα μόνο… Παναθηναϊκός δεν είναι. Έχει γίνει σάκος του μποξ, γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του στη διοργάνωση, την έκτη συνολικά σε οχτώ παιχνίδια και… κατρακυλάει ολοένα και περισσότερο.

Η Μπασκόνια διέλυσε τους πράσινους με 93-72, αφού οι παίκτες του Βόβορα έπαθαν, αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Δέχτηκαν 95 πόντους πριν από δύο βράδια στη Βαλένθια και άλλους τόσους απόψε.

Βαριά ήττα 93-72 του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια από την Μπασκόνια (δείτε τα highlights) - sports.ert.gr

Με… κατοστάρες στο κεφάλι όχι μόνο δεν μπορείς να κερδίσεις, αλλά θα βλέπεις τον αντίπαλο να… χασκογελάει μαζί σου. Όπως έκανε ο Χένρι κάθε φορά που σκόραρε ή έβγαζε ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους τομείς, αλλά σήμερα γιγαντώθηκε. Από ένα σημείο και μετά οι παίκτες του απλά παράτησαν το παιχνίδι, σε μια εικόνα που δεν προβληματίζει απλά, αλλά προκαλεί θλίψη.

Δεν πήγαιναν στα ριμπάουντ, έπαιζαν άμυνα με τα μάτια και στην επίθεση έκανε ο καθένας ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.

Με έναν προπονητή που δείχνει να μην μπορεί ακόμα να διαχειριστεί την κατάσταση και παίκτες που δεν βγάζουν ούτε στάλα εγωισμό.

Αυτό το 2-6 του βαθμολογικού πίνακα είναι βαρύ, μα η εικόνα του Παναθηναϊκού εντός παρκέ είναι… ασήκωτη.

https://www.youtube.com/watch?v=d3N9dLS7MUY

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ