Η Ρεάλ Μαδρίτης «έψησε» τον Βενσάν Πουαριέ να αγωνιστεί για τη «βασίλισσα», μετά την αποχώρηση του Γκάμπριελ Ντεκ για το NBA. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με τους Σίξερς και απομένουν μονάχα οι ιατρικές εξετάσεις. Μετέπειτα, θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να αγωνιστεί υπό τις […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης «έψησε» τον Βενσάν Πουαριέ να αγωνιστεί για τη «βασίλισσα», μετά την αποχώρηση του Γκάμπριελ Ντεκ για το NBA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με τους Σίξερς και απομένουν μονάχα οι ιατρικές εξετάσεις. Μετέπειτα, θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.

Από την άλλη πλευρά, η μεταγραφή «βόμβα» του Πουαριέ, έγινε λόγω της αποχώρησης του Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τη «βασίλισσα». Ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το NBA. Θα φορά τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με την επίσημη ανακοίνωση να είναι κι εκείνη θέμα ωρών.

Όσο για τον Πουαριέ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κατά τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά, θα αγωνιστεί κανονικά στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ.

Δείτε τον σε δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ