Εμφανίζοντας τα γνωστά προβλήματα, ο κάκιστος Παναθηναϊκός έχασε κατά κράτος από τη Φενέρμπαχτσε και συνετρίβη 100-74, Το χειρότερο ξεκίνημα για τον νέο τεχνικό Όντεντ Κάτας. Μαρτύριο που δεν έχει τελειωμό για τον φετινό Παναθηναϊκό, και ο Κάτας έχει πολύ δουλεία μπροστά του. Ένα «εφιαλτικό» πεντάλεπτο στην πρώτη κιόλας περίοδο, αποδιοργάνωσε τους «πράσινους» αμυντικά κι επιθετικά και […]

Εμφανίζοντας τα γνωστά προβλήματα, ο κάκιστος Παναθηναϊκός έχασε κατά κράτος από τη Φενέρμπαχτσε και συνετρίβη 100-74, Το χειρότερο ξεκίνημα για τον νέο τεχνικό Όντεντ Κάτας.

Μαρτύριο που δεν έχει τελειωμό για τον φετινό Παναθηναϊκό, και ο Κάτας έχει πολύ δουλεία μπροστά του. Ένα «εφιαλτικό» πεντάλεπτο στην πρώτη κιόλας περίοδο, αποδιοργάνωσε τους «πράσινους» αμυντικά κι επιθετικά και τους έβγαλε εκτός αγώνα. Τέταρτη βαρύτερη ήττα της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση…

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 100-74

Η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό μέσα από τη ρακέτα στα πρώτα λεπτά και κατάφερε να του δημιουργήσει πρόβλημα. Από την άλλη, ο Σαντ-Ρος κρατούσε όρθιο το «τριφύλλι» επιθετικά, ωστόσο ήταν φανερό πως οι παίκτες του Κάτας δεν είχαν ρυθμό (13-12 στο 5’).

Το δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου ήταν μια… ξεχωριστή ιστορία, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» βραχυκύκλωσαν και απώλεσαν τελείως τη συγκέντρωσή τους σε άμυνα και επίθεση κάνοντας αβίαστα λάθη. Με ένα εξωπραγματικό σερί 18-0, οι Τούρκοι έκλεισαν το δεκάλεπτο με «αέρα» 19 πόντων (31-12)!

EL - Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός 100-74: Ήττα ντροπή

Στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν σφυγμό. Παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση στην άμυνα και με τον Γουάιτ μπροστάρη επιθετικά, το «τριφύλλι» έτρεξε επιμέρους 12-2 και πλησίασε (33-24 στο 14’).

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» έβγαζαν τις άμυνες και οι Παπαγιάννης-Μήτογλου βοήθησαν επιθετικά, δεν κατάφερναν να ρίξουν τη διαφορά ακόμα περισσότερο (38-30 στο 18’). Με τους περιφερειακούς της να πυροβολούν, η Φενέρμπαχτσε απομακρύνθηκε στο +14 (48-34) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Το ίδιο… έργο παίχτηκε και στην τρίτη περίοδο με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Φενέρ και κυρίως να μην βρίσκει λύσεις επιθετικά παρά τις αλλαγές του Κάτας σε σχήμα και πρόσωπα. Εξ ου και η εκτόξευση της διαφοράς μέχρι και τους 22 πόντους (72-50) προτού ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο στους 19 (74-55). Τίποτα δεν άλλαξε στην εικόνα του ματς (και) στην τέταρτη περίοδο με τον Παναθηναϊκό να καταρρέει ολοκληρωτικά και να χάνει με 100-74 όντας κάκιστος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ