Παπαπέτρου: «Άμα δεν ξέρετε τι παίκτης είμαι, μπορείτε να μπείτε στο ίντερνετ να δείτε»

Παπαπέτρου: «Άμα δεν ξέρετε τι παίκτης είμαι, μπορείτε να μπείτε στο ίντερνετ να δείτε» – Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου
Για το παιχνίδι απέναντι στην Ιορδανία: «Ιδιαίτερο ματς. Η απώλεια του Ντίνου μας καλεί να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω ώστε να καλύψουμε το κενό του, το οποίο είναι τεράστιο. Αλλάξαμε συνθέσεις, όλοι παίζουμε σε πολλές θέσεις, πλέον, διαφορετικές απ’ αυτές που είχαμε συνηθίσει. Είναι πολύ σημαντικό που ανταποκριθήκαμε σε μια πρεμιέρα που υπάρχει το άγχος και η πίεση.

Καλώς ή κακώς, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ πως μπαίναμε σαν φαβορί. Οπότε ήταν πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Όλοι έπρεπε να δώσουμε ένα λιθαράκι και το πιο σημαντικό είναι η νίκη, έστω και με έναν πόντο. Σίγουρα ήμασταν χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση και να πάρουμε διαφορά, αλλά η νίκη είναι αυτό που μετράει σε αυτή τη φάση».

Αν υπήρχε κάποια πηγή ανησυχίας ή κάτι το οποίο πήγε πιο καλά απ’ ότι θα περίμεναν: «Δεν έχουμε προλάβει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Τo feeling που έχω είναι ότι ξεκινήσαμε κάπως αγχωμένα. Αυτό ήταν λογικό. Μπήκαμε με πιο βαριά πόδια, λίγο αγχωμένοι. Στη συνέχεια του παιχνιδιού παίξαμε αρκετά σκληρά, που είναι κάτι πολύ θετικό, πρέπει να το κρατήσουμε. Πήγαμε σε δεύτερα-τρίτα ροτέισον, βάλαμε το κορμί μας, παλέψαμε στα ριμπάουντ… δεν ξέρω αν έχουμε κερδίσει αυτή τη μάχη. Αλλά δεδομένου ότι χάσαμε τον Μήτογλου που παίρνει αρκετά ριμπάουντ, νομίζω ότι όλοι μπήκαμε μέσα στις φάσεις, παλέψαμε και πήραμε αρκετά που ήταν διεκδικούμενα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε πιο σταθεροί γιατί με ομάδες που είναι λίγο πιο επικίνδυνες, μπορεί να τιμωρηθούμε και να μην έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε άσχημα ένα παιχνίδι και φυσικά να μην έχουμε και τη δυνατότητα να ανακάμψουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ