Σας είχαμε γράψει πρώτοι πριν μερικούς μήνες ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα επιστρέψει, σύντομα. Μόλις δει ότι έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες. Και είμαστε στην αντίστροφη μέτρηση πλέον. Και είναι οριστικό. Άσχετα αν επιστρέψει μαζί με συμπαίχτη που όντως το όνομα του θα προκαλέσει σεισμό, και ακόμα και εάν ο Ομπράντοβιτς δεν συμφωνήσει, που οι […]

Σας είχαμε γράψει πρώτοι πριν μερικούς μήνες ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα επιστρέψει, σύντομα. Μόλις δει ότι έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες. Και είμαστε στην αντίστροφη μέτρηση πλέον. Και είναι οριστικό.

Άσχετα αν επιστρέψει μαζί με συμπαίχτη που όντως το όνομα του θα προκαλέσει σεισμό, και ακόμα και εάν ο Ομπράντοβιτς δεν συμφωνήσει, που οι πιθανότητες είναι να επιστρέψει, ο νέος ΕΠΤΑΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δημιουργείται από τώρα, και έρχονται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Στο επόμενο άρθρο μας θα είμαστε πολύ αναλυτικοί και ξεκάθαροι για τον συμπαίχτη του Γιαννακόπουλου αλλά και τον μεγάλο Ομπράντοβιτς.

Πρώτα φέρνει την καψούρα του πίσω

Μιλάμε για μια πανάκριβη μεταγραφή, όμως ο παίκτης μπορεί να βάλει σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό, για χάρη της «καψούρας» που έχει με τον ΠΑΟ.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μπορεί να βγει αρκετά ευνοημένη από μια «βεντέτα» που έχει ανοίξει στην Ευρώπη! Μια βεντέτα που οδηγεί έναν παίκτη τεράστιας κλάσης, εκτός ομάδας.

Φυσικά αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μάικ Τζέιμς και του Δημήτρη Ιτούδη, με τους δύο άνδρες να τα… τσουγκρίζουν οριστικά!

Ποτέ δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, όμως ειδικά μετά τα τελευταία, ο Αμερικανός γκαρντ είναι με το… ενάμισι πόδι εκτός Μόσχας!

Παρόλα αυτά, η καρδιά του Τζέιμς είναι «πράσινη». Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Με την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός δέθηκε και αγάπησε. Όπως και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο των «πρασίνων». Αλλά είναι και η μεγάλη καψούρα του Γιαννακόπουλου και το θέλει πισω.

Το οικονομικό κομμάτι όμως ήταν ο λόγος που αποχώρησε πριν τρία χρόνια, μιας και ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να καλύψει το αρκετά «βαρύ» συμβόλαιο που πρόσφερε με άνεση η Αρμάνι Μιλάνο.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας, συμπεριλαμβάνεται στους πιο ακριβοπληρωμένους και πλέον αναζητά το ιδανικό περιβάλλον.

Ένα περιβάλλον που θα νιώθει οικεία, ξέροντας πως τον αγαπούν! Κι όλα αυτά σε μία ομάδα μπορεί να τα βρει. Στον Παναθηναϊκό!

Σε ενδεχόμενες επαφές του Παναθηναϊκού με τον παίκτη, το προσεχές καλοκαίρι, θα γινόταν σημαντική συζήτηση για το οικονομικό. Σίγουρα, τις απολαβές που λαμβάνει στην ΤΣΣΚΑ, δε θα τις βρει από την Ελληνική ομάδα.

Όμως, εκεί θα παίξει ρόλο η «καρδιά» και η προσωπική επιλογή του παίκτη, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μια περίπτωση με αρκετά κοινά, όπως εκείνη του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ήθελε διακαώς να αγωνιστεί στους «πράσινους». Και το οικονομικό δε στάθηκε εμπόδιο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ