Ο Τούρκος προπονητής κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: προκαλεί!

Ο Εργκίν Αταμάν, γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του, ξεκίνησε να προετοιμάζει το… έδαφος για το Φάιναλ Φορ της Euroleague.

Η Εφές Αναντόλου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, με τον προπονητή της να σχολιάζει την έντονη παρουσία που αναμένεται να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι στο Βελιγράδι.

«Ας έρθουν και δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού. Πάλι θα δείτε τις γροθιές μου στον αέρα ξανά, για να πανηγυρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 56άχρονος τεχνικός.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να δημιουργήσει «κλίμα», πριν από ένα ματς. Το ίδιο είχε κάνει και παραμονές του Φάιναλ Φορ του 2000, οπότε στα ημιτελικά θα αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό.

Οι αγώνες είχαν γίνει τότε στη Θεσσαλονίκη, με τον Τούρκο κόουτς να δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο στην πόλη του Κεμάλ Ατατούρκ».

Για την ιστορία, την κούπα σήκωσαν οι «πράσινοι».

Στο παρελθόν τα είχε βάλει και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εν έτει 2013, όταν ο «Ζοτς» ανέλαβε τη Φενέρμπαχτσε, είχε πει: «Λέτε όλοι ότι επειδή ήρθε ο Ομπράντοβιτς θα τελειώσει η βασιλεία του Αταμάν. Σας υπογράφω ότι δεν πρόκειται να τελειώσει».

Αντί επιλόγου, δείτε τη στιγμή της αποβολής του από το «Παλάου Μπλαουγκράνα», απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να φωνάζει: «Εγώ κέρδισα το Κύπελλο»…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αναντολού Εφές

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ