Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ανεβάζει ρυθμούς και θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει την νίκη στο Μιλάνο.

Μπραζντέικις: «Να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε ο ένας για τον άλλον»

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την πολύ δύσκολη επικράτηση επί της ΑΕΚ. το ΣΕΦ και αύριο το βράδυ αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο σε μια ακόμα δύσκολη αποστολή.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ανεβάζει ρυθμούς και θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει την νίκη στο Μιλάνο.
Το ντεμπούτο του δεν ήταν το ιδανικό, αφού ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και τώρα ο Ίγκνας Μπραζντέικις φιλοδοξεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

«Η Αρμάνι είναι οπωσδήποτε μία σπουδαία ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Θα παίξουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο με το μέρος τους. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Έχουμε καταρτίσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο, έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όταν μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ο ένας για τον άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός και πρόσθεσε «Σίγουρα το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά για αυτό προετοιμαζόμαστε. Ως μπασκετμπολίστες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, όμως την ίδια ώρα, οι προπονήσεις, οι θεραπείες, οι ασκήσεις που κάνουμε στο γυμναστήριο, βοηθούν τα κορμιά μας να είναι έτοιμα».

Τέλος, ο Μπραζντέικις σχολίασε: «Νομίζω ότι η Αρμάνι είναι καλύτερη συγκριτικά με πέρσι. Επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες, ενώ προσέθεσαν και τον Μίροτιτς, που τους βοηθάει πολύ. Εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να μην εστιάσουμε στο τι κάνουν εκείνοι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ