Οι Γιώργος Μπαρτζώκας  σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού. Απέναντι στη Ζαλγκίρις στάθηκε στη σημασία της επικράτησης.

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας  σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού. Απέναντι στη Ζαλγκίρις στάθηκε στη σημασία της επικράτησης.

O Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε περισσότερο στις επιστροφές των τραυματιών:

«Ήταν η 3η νίκη στη σειρά όμως αυτό που πραγματικά με ικανοποιεί είναι επέστρεψαν δύο τραυματίες, ο Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) και ο Σακίλ (σ.σ. ΜακΚίσικ) Μιλουτινοφ. Και τώρα με κάποιον τρόπο προσπαθούμε να ανοίξουμε το rotation, έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό μας ότι ο Μιλουτίνοφ και ο ΜακΚίσικ χρειάζονται χρόνο για να έρθουν σε φόρμα επιπέδου Euroleague».

Και συνέχισε: «Μέχρι τότε οι νίκες είναι πολύ σημαντικές, ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως ή Ζάλγκιρις τις οποίες δύσκολα μπορείς να αντιμετωπίσεις. Εκτός έδρας νίκησε τη Μπασκόνια, την Βίρτους, έχασε στην τελευταία κατοχή από τον Παναθηναϊκό, έχασε στην παράταση από την Εφές, οπότε μιλάμε για μια ομάδα δεν τα παρατάει και μάχεται για 40 λεπτά. Την ίδια ώρα απειλεί με τους ψηλούς της από μακριά. Εκτιμάμε αυτή τη νίκη, ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Καλή τύχη στην Ζάλγκιρις».

 

 

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ