Μουντομπάσκετ: Ξεκίνημα για την Ελλάδα! - Πάμε ομαδάρα...

Μουντομπάσκετ: Ξεκίνημα για την Ελλάδα! – Πάμε ομαδάρα… Η Εθνική ομάδα καλείται να ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού του Ντίνου Μήτογλου και να αντιμετωπίσει την Ιορδανία στο πρώτο της παιχνίδι στο Μουντομπάσκετ (11:45, ΕΡΤ1/Novasports Start).

Ο Μήτογλου υπέστη κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού και τέθηκε νοκ άουτ από τη διοργάνωση, με την Ελλάδα να συνεχίζει με 11 παίκτες στην αποστολή της.«Στον αθλητισμό δυστυχώς συμβαίνουν και τραυματισμοί. Θα θέλαμε να το είχαμε αντιμετωπίσει διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτά τα δεδομένα.

Ούτως ή άλλως χρειαζόμασταν ηρωισμό και προσπάθεια. Είναι μια στραβή κατάσταση που μας στεναχωρεί, αλλά δεν μας αποτελειώνει. Η συσπείρωση είναι δεδομένη. Θα το βρούμε μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι μια κομβική θέση και είδαμε και στα φιλικά ότι ο Ντίνος ήταν σημαντικός», ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και το Novasports Start, ενώ διαιτητές του αγώνα θα είναι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Τακάκι Κάτο (Ιαπωνία) και Μπενιαμίνο Μανουέλ Ατάρντ (Ιταλία).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ