Ο Έτορε Μεσίνα τα πήρε άσχημα με την μεγάλη καθυστέρηση του Αντρέα Τρινκιέρι στην συνέντευξη τύπου και τον στόλισε με αρκετά “γαλλικά”. Η συνέντευξη τύπου που θα θυμάται για καιρό ο προπονητής της Μπάγερν. Επεισοδιακά εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Αρμάνι Μιλάνο για την 21η αγωνιστική της Euroleague.O […]

Ο Έτορε Μεσίνα τα πήρε άσχημα με την μεγάλη καθυστέρηση του Αντρέα Τρινκιέρι στην συνέντευξη τύπου και τον στόλισε με αρκετά “γαλλικά”. Η συνέντευξη τύπου που θα θυμάται για καιρό ο προπονητής της Μπάγερν.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Αρμάνι Μιλάνο για την 21η αγωνιστική της Euroleague.O τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, άργησε πολύ να πάει με τον συμπατριώτη του, Έτορε Μεσίνα, να ξεκινά αυτός πρώτος -όντας εκνευρισμένος- τις δηλώσεις του.

Ο Μεσίνα δέχτηκε τις παρατηρήσεις του υπεύθυνου Τύπου της Μπάγερν και αμέσως μετά έγινε έξαλλος με αυτή τη συμπεριφορά.

«Συνήθως περιμένω να έρθει η σειρά μου, όμως αυτή τη φορά περίμενα 20 λεπτά, γι’ αυτό και άρχισα. Αν δεν σας αρέσει, να πάτε σπίτι σας και να έχετε μια γ…νη καλή πτήση», είπε εκνευρισμένος ο κόουτς της Αρμάνι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ιταλία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αρμάνι Μιλάνο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ