Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια στη λειτουργία μιας ομάδας είναι ο συγχρονισμός.

Κάνααν: «Μου δίνει κίνητρο για τη νέα σεζόν ο χαμένος τελικός από τη Ρεάλ»

Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια στη λειτουργία μιας ομάδας είναι ο συγχρονισμός.

Ο ερχομός νέων παικτών το καλοκαίρι, το μοντάρισμα, η κοινή πλεύση. Για να βγουν όλα τα στοιχεία που ο καθένας φέρνει στο παρκέ χρειάζεται χρόνος. Σε άλλους μπορεί να μη συμβεί ποτέ. Ο Αϊζάια Κάνααν στην πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακός δεν υπήρξε εξαίρεση.

Η προσαρμογή του δε θα μπορούσε να είναι άμεση, όμως το αποτέλεσμα τελικά δικαίωσε την επιλογή. Η παρουσία του άλλωστε στον τελικό της EuroLeague, φτάνοντας μία ανάσα από το τρόπαιο, τα μαρτυρά όλα. Ο ίδιος άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως δεν ξεκίνησε τη σεζόν με τον ίδιο τρόπο που την έκλεσε.

Η πίστη όμως στις δυνατότητές του τον έφερε «αγκαλιά» με την αγάπη του κόσμου. Πράγμα που ακόμα και για ξένους παίκτες… σύμβολα του Ολυμπιακού δεν ήρθε από την πρώτη σεζόν. «Οι φίλοι μας θέλουν να παίζουμε και να κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό σίγουρα, αλλά και να παλεύουμε κάθε ματς. Να τα δίνουμε όλα στο παρκέ, το πάθος μας και νομίζω αυτός είναι και ο τρόπος που κέρδισα την αγάπη τους» αναφέρει ο ίδιος στο Gazzetta. Με αυτήν την ηρεμία που τον διακρίνει στο παρκέ.

Μπραζντέικις στο Gazzetta: «Αντιπαλότητες σαν αυτή με τον Παναθηναϊκό, είναι η τροφή μου!»

Δε θα μπορούσε άλλωστε να λειτουργεί διαφορετικά όταν χρειάζεται να πάρει όλα αυτά τα σουτ για να… επιβιώσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αν οι δεύτερες σκέψεις και οι αμφιβολίες κυριαρχούσαν στο μυαλό του, τότε μάλλον ο 32χρονος δε θα μπορούσε να λανσάρει τον πανηγυρισμό με τις παγωμένες φλέβες.

Πηγή: gazzetta.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ