Έναν θερμό εναγκαλισμό είχαν οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Μπαρτζώκας με πρωτοβουλία του πρώτου μετά την επικράτηση της Μονακό επί του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Μονακό και την ήττα του Ολυμπιακού, ανέφερε πως έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένοι, πιο δυναμικοί στα ριμπάουντ αλλά και στον τρόπο που κρίθηκε στο τέλος η αναμέτρηση. Τόνισε πως ο Μάικ Τζέιμς στο τέλος με δύο μεγάλα σουτ «τελείωσε» το παιχνίδι.

Ο Μάικ Τζέιμς πρώτα έκανε τα πάντα για να επικρατήσει η Μονακό του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο και στη συνέχεια έσπευσε να δώσει το χέρι του στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός σταρ των Μονεγάσκων μάλιστα έτρεξε να χαιρετήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος εκείνη την ώρα δεν τον είχε στο οπτικό του πεδίο.

Μία ήττα που «πονάει», αλλά δείχνει ότι κάτι καλό έρχεται!
Οι δύο είχαν έναν εναγκαλισμό στο κέντρο του παρκέ του Gaston Medecin, δείχνοντας έτσι φανερά τον αμοιβαίο σεβασμό των δύο παρά την αντιπαλότητα που έχει χτίσει η Μονακό με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, με συναντήσεις σε όλα τα σπουδαία ραντεβού της EuroLeague.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μονακό

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ